Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas Sulankstomas Augintiniai Vaivorykštė Įspūdį Žaislas Katė Kanalo Geležinkelių Žaislas 2 Skyles, Katė Tunelio Žaisti Kamuolys Kačiukas Interaktyvus Žaislas Žaisti

€4.50 €2.66
  • Žaislai Tipas: dėlionės žaislas
  • Skylių skaičius: 2
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • tinkamas objektas: KATĖ
  • Medžiaga: oxford medžiaga
  • dydis: 25 * 120cm
  • Tipas: katės

Nauja

- +

Naujas Sulankstomas Augintiniai Vaivorykštė Įspūdį Žaislas Katė Kanalo Geležinkelių Žaislas 2 Skyles, Katė Tunelio Žaisti Kamuolys Kačiukas Interaktyvus Žaislas Žaisti

Savybės:

1. mažas tūris: Šis produktas gali būti sulankstomas, patogu saugoti, ir gali būti sulankstyti ir saugomi be vietos.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš kruopščiai atrinktų audinio, kuris yra šviesa / soft / atspari vandeniui ir paprasta naudoti.

3. Apvalia skyle dizaino abiejose pusėse: "rolling shutter durų dizainas gali palengvinti augintiniai įveskite ir palikti palapinę laisvai.Uždarius pet, tiesiog traukti užtrauktuką.

4. Stabilumas: metalo medžiaga yra fiksuotas, ir yra nustatytas formos metalinės vielos viduje tvora, kuri yra labai patogu atidaryti ir sulenkite.

5. Gražus: Šis produktas yra pagamintas iš funkcinės ir išskirtinį meistriškumą, su sujungimas spalvų dizainas ir išvaizda yra labai stilingas ir gražus.

Aprašymas:

Ši katė žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinys medžiaga, kuri labai tinka kačių žaisti.Tai yra labai madingi ir patvarus, kačių žaislas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oxford medžiaga

Dydis: 25 * 120cm

Tinkamas objektas: katė

Skylių skaičius: 2

Pakuotė:

1 vnt * Vaivorykštė Įspūdį Žaislas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: kačių žaisti tunelis, megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, katė katžolių žaislas, tunelio pokalbių 73, katė nop, katė žaislas tunelis, judrumas tuneliai, katės letena, tunelis

Panašūs produktai